De makers van KIE stone zijn een nieuw dameslabel gestart: IVY LINN! 

Samen met haar vriendinnen was Lisette jarenlang op zoek naar het perfecte jurkje. Een jurkje dat het beste in je naar boven haalt. Waarin je op je allermooist bent én dat lekker aanvoelt. Geschikt voor feestjes, werk en weekendtrips. Van mooi materiaal, met de perfecte pasvorm en subtiele, maar vooral unieke details.

De zoektocht liep op niets uit. Het perfecte jurkje bleek niet te bestaan… Maar een idee was geboren! Met haar passie en liefde voor mode, besloot Lisette zelf de perfecte jurk te ontwerpen. Een fantastische uitdaging, die ze met succes is aangegaan. Alle ontwerpen van het Nederlandse modelabel stralen kwaliteit en comfort uit. Ieder model is uniek.

Ontwerpen, samples doorpassen en fotograferen gebeurt in onze eigen studio in Soest. Daar worden patronen met precisie getekend en stoffen zorgvuldig uitgezocht. De productie van de IVY LINN-collecties vindt plaats binnen Europa. We doen alleen zaken met bedrijven die maatschappelijk verantwoord ondernemen. En met personen die onze liefde voor vakmanschap delen. De korte lijnen en goede samenwerking zijn onmisbaar gebleken voor het succes van onze collectie.

Inspiratie voor haar ontwerpen doet Lisette wereldwijd op: in winkels, tijdens evenementen of op straat. Maar de beste ideeën ontstaan nog altijd ‘gewoon’ op een terrasje in Londen of Milaan. Daarbij blijft Lisette streven naar de ideale pasvorm, het mooiste materiaal en unieke details. Want alleen het perfecte jurkje is goed genoeg!

Bekijk de collectie snel op www.ivylinn.nl